15 Ekim 2009 Perşembe

3 Kuruşluk Fenerbahçe Taraftarı


Erkekler voleybol da, Galatasaray ile yaptığımız maç sonrası kırılan koltukların kulüp tarafından değerlendirilmesi şu yönde oldu;

"...25 adet koltuk kırılmıştır. Bu kapsamda Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan Kulübümüze gönderilen yazıda, söz konusu koltukların Fenerbahçe seyircisi tarafından kırılıp kullanılamaz hale geldiği ve 1625 TL tutarındaki hasar maliyetinin Kulübümüz tarafından karşılanması gerektiği bildirilmiştir.

Bu tip olaylar FAIR PLAY anlayışı açısından da, ceza maliyetleri açısından da büyük rahatsızlık yaratmaktadır. Kulübümüzün hiç bir maddi kazancının olmadığı bir karşılaşmada tazminat sorumluluğu doğuran bu olaylar, sonuç olarak Kulübümüzün kaynaklarının heba olmasına sebebiyet vermektedir.

Söz konusu olayların bu şekilde devam etmesi halinde bu tip karşılaşmaları SEYİRCİSİZ oynamanın, Kulübümüzün menfaatleri açısından daha uygun olacağını üzülerek bildirmek isteriz."

Bu açıklamadan sonra kulubün gözünde nerelerde olduğumuzu iyice anlamış oluyoruz. Yıllar önce milyonlarca.com sitesini destekleyenler, Türkiye de voleybola karşı olan ilginin nerelerde olmasına rağmen her maçına desteklemek için gelenler şimdi kulubün gözünde bir hiçler.

Kulubün gitgide "tekel" olarak yönetilmesi ve algıların hareketli seyirci profilini yerlere indirmesi bu işleri yokuşa sürüyor. Sonuçları ne olursa olsun, Fenerbahçemize vereceğimiz desteği hiçbir güç engelleyemecektir!

Fenerbahçe Halktır ve hep öyle kalacaktır.

Hiç yorum yok: